|
|
Italiaans diner menumogelijkheden voorgerecht ◦ insalata di etna (sla, rucola, gedroogde tomaat, pistaches, courgette, parmeggiano) ◦ antipasti misti (pesto,
geroosterde paprika, pesce in saor, gegrilde aubergine, mozzarella
di bufala met tomaat en basilicum, coppa di Parma) ◦
vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnmayonaise) ◦
italiaanse vleeswaren met rucola
en tomaat (salume,
proscuitto, spinata romana) warm ◦ verse ravioli gevuld
met paddenstoelen ◦ verse ravioli gevuld
met spinazie en ricotta pasta ◦ lasagna met
ragł bolognese ◦ lasagna met spinazie en noten ◦
lasagna met gemengde paddenstoelen ◦
spaghetti alla norma (met tomatensaus, gefrituurde aubergine, pecorino, parmeggiano en basilicum) |
|
◦
spaghetti al salmone (met zalm en roomsaus) ◦
spaghetti con funghi (met bospaddenstoelen en roomsaus) hoofdgerecht ◦
kalfssukade in witte wijn ◦
ossenhaas met gekonfijte sjalot ◦
involtini (kalfsrolletjes gevuld met pecorino en peterselie in tomaten-wijnsaus) ◦
vis van het seizoen ◦ quiche di porri (vegetarisch
preitaartje) & ◦
aardappelpuree met oesterzwammen ◦
rozemarijnaardappelen met knoflook & gemengde
sla met rucola en dressing nagerecht ◦ formaggi (taleggio,
pecorino siciliano, gorgonzola) ◦
tiramisł ◦
citroenmeringuetaart ◦
aardbeien met slagroom |
|
|
|
||
|
|
|