|
Noord-Afrikaans buffet Twee
gangen en
een appetizer. appetizer ◦
koude amandel-knoflooksoep met druiven hoofdgerecht warm ◦
kip met tomaten en honing ◦
gestoofd lamsvlees met dadels, abrikoos, amandelen ◦
artisjokkenharten met gember en honing ◦
saffraanrijst |
koud ◦
gekaramelliseerde wortelen ◦
salade van geroosterde paprika en feta ◦
gemengde groene salade met dressing ◦
humus me tahina (kikkererwtenpuree) ◦
gacik (komkommer met yoghurt) ◦
couscoussalade met rucola ◦
arabisch brood nagerecht ◦
ananas met muntsuiker ◦
pistache-ijs |
|
|
|
||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|
|
|
||||
|
|
|
|||||