Noord-Afrikaans buffet

 

Twee gangen

en een appetizer.

 

appetizer

 

◦ koude amandel-knoflooksoep

  met druiven

 

hoofdgerecht

 

warm

◦ kip met tomaten en honing

◦ gestoofd lamsvlees

  met dadels, abrikoos, amandelen

◦ artisjokkenharten

  met gember en honing

◦ saffraanrijst

 

 

 

 

koud

◦ gekaramelliseerde wortelen

◦ salade

  van geroosterde paprika en feta

◦ gemengde groene salade

  met dressing

◦ humus me tahina

  (kikkererwtenpuree)

gacik

  (komkommer met yoghurt)

◦ couscoussalade met rucola

arabisch brood

 

nagerecht

 

◦ ananas met muntsuiker

◦ pistache-ijs

 

 

 

 

 

 

Italiaans

 

 

 

Spaans

 

 

 

Grieks

 

 

 

Noord-Afrikaans

 

 

 

Scandinavisch

 

 

 

Indonesisch

 

 

 

Indiaas

 

 

 

Thais

 

 

 

contact

 

diners

 

prijs

 

altravolta koken op locatie