|
|
Indonesisch buffet Twee
gangen. rijsttafel warm ◦
witte rijst ◦
nasi kuning (gele rijst) ◦
smoor daging (rundvlees) ◦
babi ketjap (varkensvlees) ◦
ikan bumbu bali (vis) ◦
blado telor (ei) ◦
sambal goreng boontjes |
koud ◦
gado gado (groenten) ◦
tempeh kring ◦
atjar tjampur (Indonesisch zuur) ◦
rudjak manis (vruchten in pittige saus) ◦
serundeng (geroosterde kokos) ◦
krupuk udang ◦
emping ◦
sambal badjak nagerecht ◦
fruitsalade ◦
pisang goreng ◦
spekkoek |
|
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|
|
|
||||
|
|
|
|||||