|
Grieks buffet Drie
gangen mezze ◦
choriatiki salata (boerensalade met feta) ◦
humus me tahina (kikkererwtenpuree) ◦
tzajiki (komkommer met yoghurt) ◦
dolmadakia (gevulde wijnbladeren) ◦
spanakopitta (spinazieflapjes met feta) ◦
pitta (grieks brood) optioneel: ◦
kalamarakia (gefrituurde pijlinktvis) ◦
keftedakia (gefrituurde gehaktballetjes) |
hoofdgerechten ◦
psari sto fourno (vis uit de oven) ◦
spinazie met ei ◦
patates limonates (aardappelen met citroen) ◦
lahano salata (wittekoolsalade) ◦
een keuze uit: ∙
gestoofd lam met tomaat ∙
lamsbout uit de oven ∙
mousaka (aubergineschotel met gehakt) nagerechten ◦ baklava (gebak met noten) ◦ nerantzi me meli (sinaasappel, honing, ijs) |
|
|
|
||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|
|
|
||||
|
|
|
|||||