we deden het al

 

We houden van lekker eten. Ook om het te maken èn we houden van theater, óók om het te maken.

 

Vijf jaar lang was Ristorante Altravolta een begrip op Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. We serveerden er à la carte de klassieke en de minder klassieke Italiaanse keuken.

Tien dagen achtereen aten er elke avond tweehonderd gasten. Op onverwachte momenten werden ze verrast door muzikaal-theatrale intermezzo’s. We denken er met genoegen aan terug!

 

 

 

 

 

 

we doen het weer

 

Nu medio 2020 de kunsten in Nederland door corona zo ongeveer lijken stilgevallen, gaan we opnieuw op avontuur. Ditmaal iets kleiner van opzet. Er is per avond slechts plaats voor niet meer dan dertig à veertig mensen.

.

Het wordt een culinaire voorstelling.

Tussen de gangen door nemen we u mee in het wel en wee van een klein Italiaans familierestaurant. Vanzelfsprekend met in achtneming van de voorgeschreven hygiënemaatregelen.

 

Alles vindt plaats in de buitenlucht, op het overdekte ‘terras’ van de Stadsboerderij in Almere. Sinds jaar en dag is het de thuisbasis voor de zomerproductie van Theater Suburbia, die dit jaar door de coronacrisis helaas niet kan doorgaan.

 

 

 

 

de gouden tafel

 

Een vrolijk drama over de familie Pavese die in Almere een klein Italiaans ristorante runt en alle zeilen moet bijzetten om het hoofd boven water te houden. Om het economisch noodlot af te wenden organiseren ze een “GOUDEN TAFEL”, een superdiner voor kapitaalkrachtige zakenmensen.

 

Commedia èn lekker eten in tijden van corona!

 

 

MEER INFORMATIE

&

RESERVEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

beginpagina